Ontwerp

In het hart van mijn verlies vond ik een onverwachte kracht: de drang om een eerbetoon te creëren dat de essentie van mijn broer vastlegt, een herdenkingsset die zijn leven en nalatenschap weerspiegelt. Uit die diepe emotie ontstond een uniek ontwerp, doordrenkt van persoonlijke betekenis.

Met de set hoop ik een bron van troost en gedenken te bieden aan anderen die een vergelijkbaar verlies hebben geleden. Moge dit symbolische object helpen bij het koesteren van dierbare herinneringen en het vieren van een leven dat voor altijd in ons hart zal voortleven.

-

De kern van de set zijn twee traanvormige theelichthoudertjes die met hun vorm uiting geven aan jouw emoties. De traan staat voor intens verdriet, maar symboliseert daarnaast het yin & yang principe.

Wanneer je de twee punten tegen elkaar brengt, vorm je enerzijds het oneindigheidssymbool dat verwijst naar eeuwige verbondenheid, en anderzijds een hart omdat dit de plek is waar alle mooie herinneringen gekoesterd worden.

De fotohouder is meer dan slechts een display voor dierbare momenten. Het is een subtiele ode aan degenen die we koesteren. 

 

 

Memorialboxx set 1 
Memorialboxx set 2 
Memorialboxx set 3 
Memorialboxx set 4 
Onderaan is een discreet asbuisje ingewerkt, onzichtbaar maar vol betekenis, gevuld met de kracht van dierbaren. Op deze manier wordt elke foto niet alleen een visuele viering, maar ook een tastbare connectie met degenen die voor altijd in ons hart blijven.
Detail van de onderzijde van de fotohouder: